sábado, 14 de junio de 2008

VELLS I BELLS TEMPS

Si no ho recordo malament, entre els anys 1947 al 52 vaig formar part de l'Agrupament Escolta Rafael Casanova, que tenía la seva 'seu' al domicili del Cap Lluc Gonzàlez, la seva esposa Agustina i llur fill Alfons (Oldgrizly) al carrer de la Diputació, a l'esquerra de l'Eixample de Barcelona.
La Secció dels Minyons la composaven les Patrulles: Cèrvols, Antílops, Estornells i Cabirols.
Entre altres companys, recordo els noms de Josep Luz, Joan Fiol, Ernest Barberàn, Miquel Costabella, Josep Parés, Joan Sans, Jordi Busquets, Pere Pons, Frederic Clara, Domènec Tormos...





De les noies, Akela i les germanes 'Ramo' i Maria Clara Castellví, filles de l'inoblidable Jaume Castellví Grau (fabricant de brotxes d'afeitar i raspalls), el primer mestre laboral d'oficina (als 14 anys) que em deixà un entranyable record per la seva bondat i paciència.






De l'any 1952 al 54 - Servei Militar al 'Ejército del Aire', Acuartelamiento de López Allué,
Zaragoza. Companys: Xavier Lliró Olivé+Pere Ripoll Valls-Grup catalans lleva 1952.


Destí: 'Oficinas de la Jefatura del Sector Aéreo'-carrer Tuset de Barcelona y 'Destacamiento de la Base de Hidroaviones' al Port de Barcelona.




De l'any 1954 al 59 - A.E. Rafael Casanova amb seu als Caputxins de Sarrià. En aquella ocasió, procedents del Centre Excursionista Els Blaus, s'incorporaren al Clan els amics Enric Farràn, Josep Coso, Joan Goenaga, Joan Ollé i Josep Cervera, entre altres.


Consiliari: Pare Salvador de Les Borges (Joan Botam)

Si algún visitant d'aquesta pàgina tingués referència d'aquells temps o dels noms dels anteriorment esmentats, li prego que deixi una adreça per a contactar.

Moltes gràcies.

No hay comentarios: